info@lesbocode.nl

Lesbo-CodeLogo lesbocode

Voor 40+ vrouwen die van vrouwen houden
Wekelijkse eetSalon op donderdag
Koffie op donderdag in Nieuw-West
Film, dansen en samen eten op de 3e zondag van de maand

Archief
Inschrijven voor de NIEUWSBRIEF
archief

NIEUWS

   - Eetsalon Zuid
   - Koffie Nieuw-West
   - Film en dans
   - Facebook en Twitter
 
   - Tussen homo- en
       vrouwenemancipatie
  - Akantis
  - Interview Westerpost
  - VN vertegenwoordigster
      LBTI-vrouwen
  - Lesbisch dochtertje
  - Genderbende  
  - Roze Monument
 
  - Emancipatienota
  - Speerpunt 5
  - ServicePunt Em.
  - WOUW
 

 

Archief

Hier staat de oude website, die van zomer 2012 tot november 2015 heeft gefunctioneerd. Elke maand werden er nieuwe stukjes aan toegevoegd.
 
Verder de Rondzendbrieven met activiteiten en nieuwtjes van april 2012 tot mei 2016.
 
Een overzicht van welke films er zijn gedraaid tot 2015. Daarna zijn er geen titels meer vermeld van de vertoonde films.
 
Een interview met Joke Kop, directeur van het emancipatiecentrum Vrouw&Vaart, door het SPE in het kader van het 10-jarig bestaan van het centrum. Vanwege de grote gastvrijheid is het in het archief opgenomen.
 
Een aantal zaken die eigenlijk in het archief thuishoren, staat  onder een andere naam op de website. Bijvoorbeeld de geschreven artikelen staan onder de naam 'ARTIKELEN' in de linker kolom.
Correspondentie over hoe naamgeving lesbische vrouwen uitsluit staat onder het kopje  BRIEVEN bovenin. Zoals bv. bij een boekje over ouderenzorg en de zorgorganisatie Gay-Care, die zich niet richten op vrouwen en geen foto's van vrouwen tonen. Je krijgt wel antwoord maar er verandert niets, de heren vinden gewoon dat ze gelijk hebben. Hier staan ook de brieven over hoe lesbische vrouwen niet worden 'gezien' bij enquêtes en tv uitzendingen.
Het is nog niet compleet.

En natuurlijk beide promotievideo’s van het begin, de video’s van de gedichten met kerst en een  uitgebreide radio-uitzending.

 

 
 
 

 

Deel deze pagina: facebook twitter

naar boven