info@lesbocode.nl

Lesbo-CodeLogo lesbocode

Voor 40+ vrouwen die van vrouwen houden
Wekelijkse eetSalon op donderdag
Koffie op donderdag in Nieuw-West
Film, dansen en samen eten op de 3e zondag van de maand

Activiteiten > - True Colors
Inschrijven voor de NIEUWSBRIEF
true-colors

NIEUWS

   - Eetsalon Zuid
   - Koffie Nieuw-West
   - Film en dans
   - Facebook en Twitter
 
   - Tussen homo- en
       vrouwenemancipatie
  - Akantis
  - Interview Westerpost
  - VN vertegenwoordigster
      LBTI-vrouwen
  - Lesbisch dochtertje
  - Genderbende  
  - Roze Monument
 
  - Emancipatienota
  - Speerpunt 5
  - ServicePunt Em.
  - WOUW
 

 

Nieuwjaarsreceptie van het COC op zondag 27 januari 2013

En plotseling werden we 13 januari uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie in Paradiso met de naam 'True Colors'.

Zo'n uitnodiging bleek een aantal voordelen te bieden. Als 'initiatief' konden we namelijk gratis toegangskaartjes en consumptiebonnen krijgen. We hebben voor 30 vrouwen kaartjes besteld, want het leek ons een aantrekkelijk programma, en in Paradiso waren we lang niet meer geweest.

Er was veel belangstelling vanuit de LHBT-gemeenschap voor dit 'feest', maar toch kregen we alle kaartjes toegewezen, én er waren meer belangstellenden vanuit de Lesbo-Code dan er kaartjes waren, heel leuk dus.

In veertien dagen tijd werd alles georganiseerd, complimententen voor het COC.
Met o.a. leuke toegangkaartjes om met een rood lint om je hals te hangen.
 
Een impressie van de avond is te zien op  http://mvs.nl/tv/video/2uw0mCDKMR0/true-colors-coc-nieuwjaarsborrel-in-paradiso Miriam, regelmatige bezoekster van de koffieochtenden, is de interviewster.
 

 

Infomatie uit de uitnodiging van het COC: 

Nieuwjaarsreceptie en benefiet event voor de LHBT-gemeenschap. Met o.a.: Margreet Dolman, Freek Bartels & LEONA FILIPPO.

DJ's: Gina, Diva Mayday, BigGeneral & Bramsterdam. Meer informatie: www.truecolors.nl. Het event begint om 16:00 en duurt tot 23:00.  

De COC nieuwjaarsreceptie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot en uitbundig evenement waar de hele LHBT-gemeenschap, BNers, politiek -en anderen- elkaar tegenkomen, het glas heffen en zich goed vermaken met optredens, muziek en andere zaken. Bovendien is de receptie de plek en het moment dat we de Bob Angelo Penning uitreiken aan een persoon of organisatie die zich op uitzonderlijke wijze voor de LHBT-emancipatie heeft ingezet. En uiteraard zijn er optredens van bekende arOok de Lesbo-Codetiesten, dansers, DJ’s en anderen. 
 
Dit jaar is het evenement nog grootser en feestelijker dan voorgaande jaren. Vandaar ook dat we verhuizen naar poptempel Paradiso en onder de titel TRUE COLORS een geweldig programma aanbieden. Dit jaar staan de initiatieven, clubs, organisaties en groepen in het middelpunt die op de een of andere manier bijdragen aan het bij elkaar brengen van homo's, lesbo's, bi's en transgenders en hen op die manier met elkaar in contact brengen en 'versterken'. Of het nou de LHBT specifieke organisaties, de wandelclubs, sportverenigingen, praatclubs of feesten zijn, ze vervullen een enorm belangrijke functie en vaak op plekken buiten de Randstad of voor groepen die elkaar anders niet makkelijk weten te vinden. 

COC hoopt dat jullie tijdens het feest zichtbaar aanwezig willen zijn, dit feest is voor jullie en we hopen zo aan onze brede achterban te laten zien hoeveel en hoe belangrijk de initiatieven van professionals, vrijwilligers, activisten en anderen zijn als het gaat om de emancipatie van LHBT's in Nederland. Met elkaar willen we laten zien hoe divers, verspreid, verschillend, groot of klein, amateuristisch of professioneel we zijn.

                Alle cubs op het podium verzameld

 

 

 

Deel deze pagina: facebook twitter

naar boven